Közélet 2014. december 10. 11:00 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Lezárt akta: Emberölés Lakiteleken

Lezárt akta: Emberölés Lakiteleken
Vádemelést javasol a rendőrség azzal az 52 éves nővel szemben, aki a megalapozott gyanú szerint megölte élettársát és annak édesanyját.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2014. február 3-án a reggeli órákban egy lakiteleki házban holtan találták az ott lakó 52 éves férfit, illetve 81 éves édesanyját, akiknek halálát az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint szúrt sérülések okozták.A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A bűncselekmény elkövetésével a sértettekkel egy házban élő A. Erika - a férfi élettársa - gyanúsítható megalapozottan, aki tettét követően öngyilkosságot kísérlet meg, a helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai ellátását követően kórházba vitték.

Az 52 éves nőt a nyomozók 2014. február 7-én gyanúsítottként hallgatták ki, a nő vallomásában a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség kezdeményezte a terhelt előzetes letartóztatását, melyet a Kecskeméti Járásbíróság 2014. február 7-én elrendelt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást 2014. december 10-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Fotó: MTI

 

Kövessen minket a Facebookon is!