Helyi hírek 2023. november 18. 16:00

Közlekedésbiztonsági nap a Süveges-tanpályán

Képgaléria
Közlekedésbiztonsági nap a Süveges-tanpályán
Ingyenes közlekedésbiztonsági napra várta az érdeklődőket a Süveges Képző- és Vizsgaközpont a tanpályáján november 18-án, szombaton délelőtt.

Az évente kétszer, tavasszal és ősszel immár hagyományosan megrendezett eseményen az autósiskola munkatársai ingyenes műszaki állapotfelméréssel, tanácsadással segítik a közlekedésben részvevőket. Az eseményre ellátogatott családok minden tagjának kedveskedtek a helyszínen: a gyerekeket szimulátorok, kézműves foglalkozás és apró ajándékok várták. A bátrabbak KRESZ-pályát is kipróbálhattak és motoros szimulátoron is bebizonyíthatták rátermettségüket.

Süveges Sándor, a Süveges Képző- és Vizsgaközpont vezetője elmondta, hogy tavasszal várják újra az érdeklődőket közlekedésbiztonsági családi napjukra. Nagyon fontosnak tartja hangsúlyozni évszakváltások alkalmával az időjárási körülmények miatt megváltozott utak, útfelületek tapadásának változásait, a szezonális eszközök fontosságát, azok helyes használatát. Többek között ezért is hozta létre a tavaszi-őszi eseményeket tanpályájukon, hogy még hangsúlyosabbá tegyék ezeket mindenki számára.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton
           

Kövessen minket a Facebookon is!