Program 2023. december 1. 18:00

Ünnepváró családi délelőttöt tart a könyvtár

Ünnepváró családi délelőttöt tart a könyvtár
Ünnepváró családi szombat délelőttre várják a kisgyermekes családokat, szülőket, nagyszülőket, a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárban december 2-án.

Borítókép: archív

9 és 12 óra között adventi kézműves foglalkozáson vehetnek részt a családok a gyermekkönyvtárosok közreműködésével. Az érdeklődők papírból készíthetnek adventi koszorút, hópehelymintákat vághatnak ki, de készülnek majd billegős hóemberek, mikulásdíszek is. Emellett lehetőség nyílik könyveket, társasjátékokat választani a Mikulás zsákjába, vagy a karácsonyfa alá, a félegyházi Parakletos Könyvesház színes kínálatából.

Ugyancsak 9 órától a Fidó Bácsi Közhasznú Alapítvány tart interaktív előadást a felelős állattartásról. Az alapítvány a menhelyen élő kutyusok karácsonyát szeretné szebbé tenni, amihez a könyvtárba látogatók segítségét kérik. Adományként szívesen fogadnak plédet, jutalomfalatot, Domestost és Floraseptet.

11 órakor kezdődik a Cimbora Produkció ingyenes, 40 perces zenés előadása. A szép díszlettel, humorral, vidámsággal fűszerezett műsor alatt a jelenlévők a városban elsőként találkozhatnak személyesen a Mikulással.

V. B.  
             

Kövessen minket a Facebookon is!