Helyi hírek 2023. december 2. 16:00

Adventi koncerttel kedveskedett a nyugdíjas klubok egyesülete a tagoknak

Képgaléria
Adventi koncerttel kedveskedett a nyugdíjas klubok egyesülete a tagoknak
Komolyzenei koncerttel kedveskedett a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesülete a tagjainak. Az eseményt december 1-jén, a Balázs Árpád AMI Jankovszki Ferenc Koncerttermében tartották, ahol az iskola növendékei és tanárai közösen léptek fel.

A megjelenteket Kis-Fekete Vilmos, az intézmény igazgatója köszöntötte, majd az esemény nyitányaként Huszár Györgyné előadásában meghallgathattuk Jankovich Ferenc Egy fenyőfa álma című versét. A körülbelül egyórás hangversenyen egyéb nagysikerű zeneszerzők mellett Bach, Seitz, Chopin, Crapin, Corelli és Debussy műveit hallgathattuk meg, majd a Mennyből az angyal igazi karácsonyi dallama zárta a délelőttöt.

– Nagyon hálásak vagyunk, hogy a zeneiskola vezetőségétől lehetőséget kaptunk, hogy egy ilyen színvonalas műsorral kedveskedhettünk a tagjainknak. Külön köszönetemet szeretném kifejezni Győriné Farkas Anna vezetőtársamnak, aki szervezőkészségével ilyen kedves programot álmodott meg nekünk az adventi időszakban – emelte ki Magonyné Kis-Czakó Katalin, a nyugdíjasklubok egyesületének elnöke.

V. B.
  

Kövessen minket a Facebookon is!