Helyi hírek 2023. december 4. 14:00

Családi karácsonyi készülődés a könyvtárban

Képgaléria
Családi karácsonyi készülődés a könyvtárban
Ünnepváró családi szombat délelőttöt tartottak december 2-án, a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A programon a kicsik és nagyok személyesen is találkozhattak a Mikulással.

Kisgyermekes családokkal, szülőkkel, nagyszülőkkel telt meg a városi könyvtár advent első hétvégéjén. December 2-án, 9 órától kézműveskedéssel várták az érdeklődőket. Az ügyes kezűek papírból készíthettek adventi koszorút, fenyőfára függeszthető hópelyhet és asztaldísznek is alkalmas hóembert. A félegyházi Parakletos Könyvesház könyveiből és társasjátékaiból rendezett vásáron bárki beszerezhette akár a karácsonyi ajándékot is.

Sokakat vonzott a Fido Bácsi Közhasznú Alapítvány interaktív előadása, amelyen a felelős állattartás volt a fő téma, sőt, az adományozók az alapítvány menhelyén élő kutyusuk karácsonyát is szebbé tehették plédekkel, jutalomfalatokkal, tisztítószerekkel.

11 órától a Cimbora Produkció ingyenes zenés előadása szórakoztatta a kicsiket és nagyokat. A vidámsággal és sok nevetéssel fűszerezett műsor alatt a gyerekek személyesen is találkozhattak a Mikulással, az előadás végén pedig saját verseiket, énekeiket is előadhatták. A produkciókat szaloncukorral és gyümölccsel köszönte meg a Nagyszakállú.

G. E.
             

Kövessen minket a Facebookon is!