Kultúra 2023. december 11. 10:00

Kultúrsarok – Az új kihívások és sikerek útján

Kultúrsarok – Az új kihívások és sikerek útján
A Móra Ferenc Művelődési Központ újult erővel várja az elkövetkezendő 2024. évet, amelyben az új utak keresése és a már elért eredmények fenntartása kapja majd a legnagyobb szerepet.

Az év vége felé közeledve mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy számot vessen az elmúlt időszak sikereiből, kudarcaiból és legemlékezetesebb pillanataiból. Nincs ez másképp a Móra Ferenc Művelődési Központban sem, ahol a 2023-as év tanulságait levonva már megszülettek a jövő év legfontosabb célkitűzései. A fejlődés útján haladva nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a már meglévő programok továbbgondolására és színesítésére. A sokak által szeretett stand-up comedy estek mellett ismeretterjesztő előadásokkal, szórakoztató zenés estekkel, felnőtteknek és gyerekeknek szóló színházi előadásokkal várjuk Önöket.

Kiállítóterünkben jövőre is változatos tárlatokat tekinthetnek meg az érdeklődők, amelyekben festők, fotográfusok és iparművészek legszebb alkotásai kapnak helyet. Az ismeretterjesztő programjaink oldaláról folytatjuk a sokak által szeretett kvízestjeinket, hagyományőrző és kézműves családi délutánjainkat, illetve a Nemzeti Filmintézettel vállvetve elindítjuk az új Moziklub programsorozatunkat. Jövő év szeptemberében a város egyik kiemelkedő eseménye a XXV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál, amely a 25. jubileumát ünnepelve különleges fellépőkkel, programokkal és élményekkel várja az idelátogató nagyközönséget.



Az innovatív gondolkodás mellett fontosnak tartjuk, hogy az intézmény maga is fejlődjön, és meghatározó része legyen a régió kulturális életének. Éppen ezért már 2023 végén egy teljesen új arculat kiépítésén kezdtünk el dolgozni, hogy modern felületeken szólíthassuk meg látogatóinkat. A friss arculat mellett szakmai munkánk folyamatos ellenőrzésére és fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Ennek a kemény munkának az elismeréséért intézményünk 2024-ben ismét megpályázza a Minősített Közművelődési Intézmény címet, az egyik legrangosabb kulturális elismerést.

2024-ben is szeretettel várjuk Önöket programjainkra, rendezvényeinkre, ahol találkozik a minőség, a kultúra, az érték!

                  

Kövessen minket a Facebookon is!