Kultúra 2023. december 18. 14:00

Vasárnap is teltház a fúvósok karácsonyi koncertjén

Vasárnap is teltház a fúvósok karácsonyi koncertjén
Ahogyan a szombati napon, december 17-én, vasárnap is teltházzal koncertezett a Kiskunfélegyházi Ifjúsági – és Koncert Fúvószenekar a Constantinum Sportcentrumban.

Borítókép: Fantoly Márton

A megjelenteket Kis-Fekete Vilmos, a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekar karmestere, a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója köszöntötte. Elmondta, hogy azt a helyet, ahol több mint 4 évtizedig koncerteztek, kinőtték.

– Eleinte egy koncert volt, utána kettő lett, de a tavalyi év tapasztalatai azt mutatták, hogy vagy rendezünk egy harmadikat, vagy keresünk egy olyan helyszínt, ahová több ember fér el. Nagy öröm számunkra, hogy ezen az estén is ilyen sokan jelentek meg. Bízunk abban, hogy akik ma ellátogattak erre az eseményre, mind egy pici mennyei fénnyel a lelkükben fognak hazamenni és a karácsonyt megfelelő áhítattal tudják megélni annak köszönhetően, hogy ma este itt töltekeztek – fogalmazott.

A műsort a Kiskunfélegyházi Ifjúsági Fúvószenekar indította Kis-Fekete Vilmos vezényletével, majd a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekar ünnepi műsora következett. Vezényelt: Tóth László. Hegedűszólót játszott Szeriné Bíró Ágnes.

A műsor végén karácsonyi énekekkel búcsúztak a fúvósok.

Z. A.
              

Kövessen minket a Facebookon is!