Helyi hírek 2023. december 18. 13:00

Háziversennyel jótékonykodott a WoD-család

Háziversennyel jótékonykodott a WoD-család
Háziversenyt szervezett a WoDFactory cross és funkcionális edzőterem vezetője december 17-én, vasárnap.

A verseny mindamellett, hogy kezdőknek szólt, jótékony célt is szolgált. A csapat – ahogyan a város lakossága a közelmúltban – azon a háromgyermekes családon kívánt segíteni, ahol a legkisebb gyermek, Maja daganatos betegséggel küzd, bátyja Márió pedig kerekesszékhez kötött.



A vasárnapi versenyen serdülő kategóriától az ötvenes korosztályig, családanyák, családapák és gyermekeik döntöttek úgy, hogy ilyen módon segítik a nehézségekkel küzdő családot. A délelőtt 10-től délután 3-ig tartó futamok erős állóképességet igényeltek, de a versenyzők kihozták magukból a maximumot. Remek teljesítmények, hangos szurkolás és hatalmas összetartás jellemezte a napot. A versenyzők ereje talán akkor sokszorozódott meg igazán, amikor megérkezett Maja édesapja, Rácz Dávid és a legidősebb gyermek, Márió. Máriónak láthatóan tetszett a verseny, mosolygott és türelmesen figyelte az eseményeket.



Az edzőterem vezetője, Nagy Viktor hirdette ki a futamok végén az eredményeket, majd átadta a borítékot a családfőnek.



– Dávid és Márió! Értetek folyt ma a küzdelem és a verseny. Szeretnénk átadni nektek a nevezési díjainkból befolyt összeget, támogatásként – fogalmazott.

A nap folyamán a WoDFactory közössége jóvoltából 110 ezer forint gyűlt össze.

Z. A.  
              

Kövessen minket a Facebookon is!