Kultúra 2024. március 4. 14:00

Kultúrsarok – Közösségek a művelődési központban

Kultúrsarok – Közösségek a művelődési központban
Napjainkban egyre fontosabb dologgá válik, hogy ki tudjunk kapcsolódni a rohanó hétköznapok során. A hozzánk leginkább passzoló hobbikat azonban nehéz lehet elkezdeni, főleg, ha nincs olyan ismerősünk, akivel kipróbálhatnánk őket. A Móra Ferenc Művelődési Központ egyik célkitűzése, hogy helyszínt és lehetőséget kínáljon a hasonló érdeklődésű emberek találkozásának, és ösztönözze őket a csoportos kikapcsolódásra és szórakozásra. Jelenleg számos művelődő közösség tekintheti otthonának a művelődési központot, akik szeretettel várják az új tagok érkezését.

Mindazok számára, akik mozgással szeretnék levezetni a mindennapi stresszt, jó alternatívát kínál a súlyzós edzést középpontba állító Body Pump csoportunk, amíg a szépkorúak számára a Nyugdíjas Torna szerezhet vidám pillanatokat. A művészet iránt érdeklődők számos lehetőség közül választhatnak: a dalolni vágyókat szeretettel várja a Barátság Énekkar és a Félegyházi Népdalkör, az alkotni vágyókat a Wesel Hugo Fotókör, a Félegyházi Grafikai Kör és a Horgolda foglalkozásai.



A testet-lelket tápláló csoportok mellett több csoport is nagy hangsúlyt fektet a résztvevők megsegítésére és támogatására. A Nőszirom – női önismereti kör, az Aranyhold baba-mama csoport és a Csikung Meditáció egytől-egyig egyensúlyt és békét szeretne teremteni a csoport tagjainak életébe az egyéni tapasztalatok és a hasznos praktikák által. Az önfejlesztést és önkifejezést segítő csoportok mellett a Társasjáték Klub és a Moziklub sokkal inkább a szórakozásra helyezi a hangsúlyt, ahol a résztvevők új vagy már ismert élményeket fedezhetnek fel.

Az egyes csoportokról bővebb információ érhető el a Móra Ferenc Művelődési Központ oldalán, vagy a művelődési központ portáján. Mindenkit szeretettel várunk egy közös kikapcsolódásra!
            

Kövessen minket a Facebookon is!