Program 2024. április 5. 14:15

Kultúrsarok – A játékosság varázsa

Kultúrsarok – A játékosság varázsa
Április 6-án, szombaton 14 órától ismét várja a családokat és baráti társaságokat a kiskunfélegyházi Társasjáték Klub, hogy könnyed kikapcsolódást nyújtson a dolgos munkanapok után.

Még napjainkban is sokan úgy gondolják, hogy a társasjátékozás elsősorban gyerekeknek való időtöltés, amit az emberek később lecserélnek más hobbikra. A közbeszédből valamiért kimaradt az a tény, hogy a társasjátékok az elmúlt évtizedekben rengeteg témában és nehézségben jelentek meg az üzletek polcain, hogy ne csupán a gyerekeknek, hanem az idősebb generációknak is szórakoztató perceket szerezzenek. Az idén második szülinapját ünneplő Társasjáték Klub szeretné újra megismertetni az emberekkel a társasjátékok szeretetét és bemutatni sokszínűségüket.



Jelenleg a klub mintegy ötven játékkal várja az érdeklődőket, amelyek között megtalálhatóak könnyed parti játékok (Imagine, Csak egy), vicces kártyajátékok (Fogd a szappant), izgalmas kooperatív kalandok (Pandemic, The Crew) és kihívásokkal teli stratégiai játékok (Mars terraformálása, Dűne: Impérium) is. Az állandó társasjátékkészlet mellett a rendszeres tagok saját játékaikat is beviszik az összejövetelekre, így mindig akadnak újdonságok, ritkán kipróbálható játékok az egyes alkalmakkor. A változatos kollekció lehetőséget kínál mindenkinek, hogy megvásárlás nélkül kipróbálhassa a legnépszerűbb és legjobb társasjátékokat, megtalálja a számára leginkább szórakoztató darabokat.



A Társasjáték Klub szeretne egy olyan közösséget létrehozni, ahol a résztvevők kikapcsolódhatnak, megismerkedhetnek egymással és megmutathatják különleges játékaikat. A befogadó közösség minden érdeklődőt szeretettel vár április 6-án a művelődési központban. A belépés mindenki számára ingyenes.
A klubról további információ kérhető Fekete Krisztián klubvezetőtől, a 76/466-843-as telefonszámon.

                   

Kövessen minket a Facebookon is!