Helyi hírek 2024. március 31. 16:00

LeManni szépségtippek – Színtanácsadás

LeManni szépségtippek – Színtanácsadás
Színtípusunk ismerete olyan eszköz lehet a kezünkben, ami segíti harmonikus, előnyös megjelenésünket és növeli az önbizalmunkat – vallja Lengyel Magdolna, a LeManni Nőszépítő közösség félegyházi létrehozója. A szakember abban segít a hozzá forduló nőknek, lányoknak, asszonyoknak – és egyre gyakrabban férfiaknak is – hogy rátaláljanak arra az adottságaiknak megfelelő, egyedi és előnyös külsőre, ami az élet minden területén támaszuk, sikereik, önbizalmuk egyik tápláló forrása lehet.

Borítókép: Meglepkék

A színtípus megállapítására többféle módszer létezik. Ezekre egy másik alkalommal fogunk kitérni. Most legyen elég annyi, hogy ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen színeket válasszunk ruhatárunk, kiegészítőink összeállításakor, ha ismereteink vannak arról, hogy mikor milyen szempontok alapján döntsünk viseletünkről, az nagyban megkönnyíti mindenkor előnyös és alkalomhoz illő megjelenésünket.
 
Lengyel Magdolna

A megfelelő színek kiválasztása segíthet elkerülni a sápadt, vagy fáradt hatást, legyen szó öltözékről, smink, vagy hajszín kiválasztásáról. A megfelelő árnyalatok ugyanis egy harmonikus összkép alapját teremtik meg.

Ha ismerjük, hogy melyik színek állnak nekünk a legjobban, és alkalmazzuk is ezt a tudást, az hozzájárulhat önbizalmunk növeléséhez, személyes stílusunk tudatos kialakításához, mindennapi magabiztosságunk megalapozásához. A jól megválasztott színek segíthetnek abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, és magabiztosabban mozogjunk a mindennapi életben.
             

Kövessen minket a Facebookon is!