Helyi hírek 2024. április 11. 12:00

Új szolgáltatásokkal bővült a Zolinho Egészségsziget

Új szolgáltatásokkal bővült a Zolinho Egészségsziget
Május 2-ától új szolgáltatásokkal bővül a kiskunfélegyházi Zolinho Egészségsziget. A megszokott kezelési lehetőségek mellett Balog-Hunyadi Enikő gyógytornász és Czirkó Nárcisz gyógymasszőr is segíti a páciensek sikeres kezelését.

Kürtösi Zoltán, a Zolinho Egészségsziget tulajdonosa elmondta, hogy egy új, komplex szolgáltatáscsomagot tudnak nyújtani májustól a városban, magánúton. A két szakemberhez ő is irányít ügyfelet, de természetesen egymástól teljesen függetlenül is igénybe vehetők a kezelések. Olyan fizikoterápiás lehetőségek nyílnak meg, amelyek például a műtétek, protézis behelyezések utáni rehabilitációt segítik. A gyógytorna és gyógymasszázs-szolgáltatásokat prevenciós célokkal is érdemes igénybe venni, hogy az akut eseteket elkerüljék.

Balog-Hunyadi Enikő és Czirkó Nárcisz elmondták, hogy nagyon örültek a megkeresésnek és minden szaktudásukkal azon lesznek, hogy a hozzájuk fordulók problémáit megoldják.



A www.zolinho.hu oldalon már lehetséges a foglalás, az új kezelések május 2-ától érhetők el a Korond utca 5. szám alatt, a földszinten, a régi ügyeleti helyiségben várják a gyógyulni vágyókat.

Telefonos egyeztetés a következő számokon lehetséges:
+36-70/949-18-52 Czirkó Nárcisz és Kürtösi Zoltán,
+36-30/698-85-60 Balog-Hunyadi Enikő.

(X)
            

Kövessen minket a Facebookon is!