Helyi hírek 2024. április 11. 14:00

Harmadik Polner Kupa a Honvéd Sporttelepen

Képgaléria
Harmadik Polner Kupa a Honvéd Sporttelepen
A III. Polner Kupa – középiskolai svédváltó bajnokságot rendezték meg  április 11-én, a Honvéd Sporttelepen. Az esemény szervezője, a KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium egykori szeretett testnevelőjére, Polner Tiborra emlékezik évente a népszerű megmérettetéssel.

Az ünnepélyes megnyitón Csergő József igazgatóhelyettes intézményük legendás pedagógusára – akit első segítőjének, mentorának nevezett – a következő szavakkal emlékezett: – Polner Tibor nemcsak iskolánknak, hanem városunknak és a vármegyének is meghatározó, ikonikus alakja volt a testnevelő tanárok között, akire a mai napig szívesen emlékeznek. Mindig nagy lelkesedéssel oktatta diákjait a népszerű sítáborokban, de a más sportágakban is maradandót alkotott. Kiváló munkatárs volt, akinek jó volt a közelében lenni – mondta.

Balla László, sportért felelős alpolgármester Polner Tibort egy őszinte, igaz barátnak tartotta, aki nagyon sokat tett azért, hogy az intézmény a városban a megfelelő helyre kerüljön a sport terén. Megtudtuk, hogy elsősorban a kézilabda volt a fő sportága, de az atlétika és a súlyemelés is ide sorolható volt. Az alpolgármester megköszönte a szervezést a Kossuth iskolának és a résztvevő intézményeknek, majd eredményes versenyzést kívánt mindenkinek.

A kupa versenyszámai: vegyes svédváltó futás és 100 méteres szembeváltó futás.

Az emlékverseny támogatói a Dél-100 Kft, a Marillen Kft. és a Fornetti Kft.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton  
       

Kövessen minket a Facebookon is!