Helyi hírek 2024. április 28. 18:00

LeManni: Az örömanya ruhája

LeManni: Az örömanya ruhája
Az örömanya kulcsfontosságú szerepe miatt a nagy napon szintén a figyelem középpontjába kerül, így a tökéletes ruha kiválasztásánál nincs egyszerű dolga.



Válasszon olyan ruhát, amely megfelel az esküvői helyszínnek, hangulatnak és stílusnak. Például egy hagyományosabb esküvőn elegáns és klasszikus stílusú ruha lehet ideális, ha azonban egy kerti esküvőről van szó, akkor lehet kicsit lazább és könnyedebb stílust választani.

Egy szép, klasszikus ruha vagy kosztüm mindig jó választás lehet, lehetőleg olyan színben, ami harmonizál a menyasszony ruhájával, de ne versenyezzen vele.



Ha az esküvőnek van egy meghatározott témája vagy színsémája, akkor az örömanyának érdemes ezt figyelembe vennie az öltözék kiválasztásakor. Egy kis részlet vagy kiegészítő hozzáadása a témához igazodóan, különlegessé teheti az öltözéket.

Ügyeljen arra, hogy a ruhája ne legyen túl hivalkodó vagy extravagáns. A kis részletek, például egy szép nyaklánc, finom ékszerek, egy elegáns sál, vagy egy stílusos kalap még elegánsabbá tehetik az összképet.



Az átöltözés az örömanyának az esküvői ceremónia után praktikus lehet, ha a ruha túl elegáns vagy kényelmetlen a fogadásra vagy az esti mulatságra. 

Ez különösen igaz lehet, ha az esküvő hosszú időt vesz igénybe, és a fogadás vagy az esti mulatság más helyszínen vagy környezetben zajlik.



Bár az esküvői trendek folyamatosan változnak, érdemes olyan öltözéket választani, amely időtálló és még évekkel később is stílusosnak tűnik majd a fényképeken.

Fotó: Rustic photo
Helyszín: Móra Ferenc Művelődési Központ
                       

Kövessen minket a Facebookon is!