Helyi hírek 2024. május 2. 06:00

Geszti Péter nagykoncertjével zárt az idei majális

Képgaléria
Geszti Péter nagykoncertjével zárt az idei majális
A majális délutáni programjai is nagy érdeklődés mellett zajlottak Kiskunfélegyházán, a Városi Parkerdőben.

14 órakor a Kiskunfélegyházi Koncert Fúvószenekaré volt a nagytisztás, sokszínű repertoárjuk az indulóktól a popdalokig tartogatott válogatást. Őket Szandi követte a nagyszínpadon. A kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnő megalapozta a délután hangulatát, dalait a közönség egyként énekelte az előadóval.

A nap folytatásában az Iszkiri zenekar hozott vidám ritmusokat a fiatal koncertezőknek. A kifejezetten gyermeknek szóló, 2011-ben édesapákból verbuválódott együttes nagyon sok mosolyt csalt a legkisebbek arcára. A nap főkoncertje 18 órakor vette kezdetét: Geszti Péter több mint másfél órás produkciójára megtelt a nagyszínpad előtti tér. A producer, előadó, reklámszakember közvetlenségével, energikus, interaktív műsorával idén is kivívta a nézők szeretetét. A koncert zárásaként Csányi József polgármester is színpadra lépett, aki több mint harminc éves, egykori Ász című műsorban történt találkozásukról emlékezett meg a színpadon és ajándékozta meg Geszti Pétert egy üveg pálinkával.

A nap folyamán mindkét kistisztáson játékok sokasága várta a gyerekeket, valamint kézműves termékek, gasztroegységek álltak a városlakók rendelkezésére.

A majális fő támogatója volt a Dél-100 Kft., további támogatók: OTP Bank Nyrt., Szalai Busz Kft., Félegyházi Pékség Kft., Móra Ferenc Művelődési Központ, valamint a Petőfi Sándor Polgárőr Egyesület.

Z. A.

Fotó: Fantoly Márton
           

Kövessen minket a Facebookon is!