Helyi hírek 2024. május 14. 10:00

Zöld város – Nagyobb teraszt kap a Sirius Club is

Zöld város – Nagyobb teraszt kap a Sirius Club is
A Zöld város projekt folytatásából adódó építési munkálatok miatt néhány ideiglenes változást be kellett vezetnie a Sirius Clubnak is annak érdekében, hogy a kivitelezés ideje alatt is zavartalanul tudjon működni a vendéglátó egység.



Bakó Imre tulajdonos abban bízik, hogy a végeredmény kárpótlást nyújt majd az átmeneti nehézségekért. A tulajdonos elmondta, hogy hirtelen kellett reagálniuk, hiszen a korábbi tervek szerint a túloldalon kezdődtek volna a munkálatok, de a folyamatos egyeztetések és a kölcsönös megoldásra törekvés eredményeként sikerült végül mindenre megoldást találni. A vendégek zavartalan kiszolgálása érdekében előre megtervezett változtatásokra volt szükség, hiszen a korábbi kerthelyiségük teljes területét érinti az építkezés. Emiatt azt és az étterem bejáratát is máshová helyezték, és ennek részleteiről közösségi oldalukon folyamatosan tájékoztatták a vendégeiket.



Mint fogalmazott, nem volt egyszerű a megoldásokat megtalálni, és ilyen rövid idő alatt megvalósítani, de végül sikerült. És ezért ezúton is köszönetet mond a Sirius Club csapatának és barátaiknak. Az építkezés idejére az étterem bejáratát a Tündérvilág üzlet felőli oldalra helyezték át, a kerthelyiség pedig az épület mellett kapott helyet, ahová a Körpatika felől juthatnak be a vendégek. Bakó Imrétől megtudtuk, hogy az átépítés eredményeként egy sokkal tágasabb, nagyobb alapterületű, a város-képhez illő, impozáns kerthelyiség várja majd – remélhetőleg már június elejétől – a Sirius Club vendégeit.

Z. A. 

Fotó: Fantoly Márton 
            

Kövessen minket a Facebookon is!