Helyi hírek 2024. május 13. 16:30

Életmentés a síneken

Életmentés a síneken
Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi, mert nem sikerült a forgalmi vizsgája. Szerencsére a rendőrök időben érkeztek, így nem történt tragédia.

Borítókép: Shutterstock illusztráció

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy 20 éves helybéli elköszönt ismerőseitől a közösségi oldalon, vonat elé akar ugrani május 10-én. A kecskeméti járőrök és körzeti megbízottak több egységgel indultak az elkeseredett fiatal keresésére. Ellenőrizték a pályaudvart és környékét, valamint több vasúti útvonalat átnéztek. Kitartó munkájuk végül sikerre vezetett, a férfi nyomára Laczkó Roland r. zászlós bukkant, amint az egyik vasúti töltésen sétált. Ezzel egyidőben jött a hír, miszerint egy vonat halad feléjük. A rendőrnek nem volt vesztegetni való ideje, a bajbajutotthoz lépett és elkísérte a sínpár mellől, közben pedig végig szóval tartotta, próbálta lebeszélni öngyilkos szándékáról.

Időközben a helyszínre érkezett a férfi édesanyja és a mentőszolgálat munkatársai is, akik végül elszállították a kórházba. Kiderült, hogy a fiatal felnőtt azért akart véget vetni az életének, mert sikertelen forgalmi vizsgát tett. Ami önmagában nem tragédia, de nem sokon múlt, hogy az legyen a vége.   

NEM ez a megoldás!
                   

Kövessen minket a Facebookon is!