Helyi hírek 2024. május 15. 14:00

Jótékonysági családi napot tartott a Bankfalui Óvoda

Képgaléria
Jótékonysági családi napot tartott a Bankfalui Óvoda
Igazi gyerekparadicsom várta a gyermekeket és a környékben élő kisgyermekes családokat a tagintézményben, május 10-én.

– Nagyon sok változatos játék- és programlehetőséget szerveztünk a kora estig tartó délutánunkra – mondta el lapunknak Vízhányó Rita tagintézmény-vezető.

– Az udvaron található játékokat bővítettük élményt, szórakozást nyújtó tevékenységekkel, volt dartsozás, pónilovaglás, tekézés, horgászat, ugrálóvár, arcfestés, trambulin, nyuszisimogató, zsákbamacska, ügyességi akadálypálya. A felnőtt és gyermek darts lehetőségét Turcsányi Lajos és Lantosné Zsuzsa nyújtotta a résztvevők számára. A póni-lovagoltatást a Rácz családnak köszönjük szépen! A rendőrautó rejtelmeit közelről is megcsodálhatták a gyermekek. A kötetlen, szabad játékokat szervezett programok színezték. Sensei Kurucz László 3 danos mester, a kiskunfélegyházi Kyokushin Karate Egyesület vezetőedzője és Kollár Tibor 2 danos karatemester kíséretében a gyermekek karetebemutatót tartottak. Boda Brigitta vezetésével a Brilli-Art táncstúdió növendékei előadásában versenytáncosoktól társastáncot, rumbát, cha-cha-chat,  jive-t, illetve latin táncokat láthattunk. Tengeri Attila zenés, interaktív koncerttel zárta a napunkat.

A játékban elfáradt gyermekek, felnőttek gyümölcsös itallal frissíthették fel magukat. A büfében finomabbnál finomabb süteményeket tálaltak, amelyet a kedves szülőknek köszönünk szépen.

Nagy sikerként könyveltük el, hogy nemcsak az óvodánkba járó gyermekek hozzátartozóit láthattuk vendégül, hanem a Bankfaluban élő kisgyermekes családok is szép számmal jelen voltak.

Hatalmas köszönet Fehér Henriknek és családjának, hogy a bográcsozás minden hozzávalójával önzetlenül támogatta óvodánkat, illetve felejthetetlen élményt nyújtott immár második alkalommal a Monster truck autóztatásával.

Ezúton szeretnénk megköszönni Juhász László városüzemeltetési osztályvezetőnek, az útlezárásban való együttműködését és Szabó József területi képviselőnek, a Tegez utcai bejárat felőli járda térköveztetését. Köszönjük Lajos Norbertnek, a Nor-bike kerékpárszalon és szerviz tulajdonosának felajánlását, hogy az óvoda kerékpárjait szervizelte.


Külön szeretnénk köszönetet mondani minden résztvevőnek és támogatónak, akik hozzájárultak családi napunk sikerességéhez:

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata,

Dél-100 Kft.,

Fehér Henrik és családja,

Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság,

Boda Brigitta vezetésével a Brilli-Art Studionak,

Kurucz László és Kollár Tibor vezetésével a Kyokushin Karate Egyesületnek,

Turcsányi Lajosnak és Lantosné Zsuzsának,

Lajos Norbertnek, Nor-Bike kerékpárszalon és szerviz tulajdonosának, valamint

Túróczi Anitának és a Bankfalui Óvoda minden családjának!

                    

Kövessen minket a Facebookon is!