Helyi hírek 2024. május 19. 12:00

LeManni: Milyen legyen a napszemüvegünk 2024-ben?

Képgaléria
LeManni: Milyen legyen a napszemüvegünk 2024-ben?
Ahogyan minden évben, idén is új és izgalmas trendekkel találkozhatunk a napszemüvegek világában. Az egyik fő irányvonal a merész és egyedi keretek felé mutat, egyre népszerűbbek az extravagánsabb megoldások, például a geometriai alakzatok.

Borítókép és további fotók: Rustic photo

Az idei évben a színek is fontos szerepet játszanak a napszemüvegek stílusában. Bár a fekete, barna és szürke árnyalatok mindig divatosak maradnak, idén új színek is teret nyernek, a neon mellett például a törtfehér és a krémszín, vagy éppen a metálos arany és ezüst árnyalatok.

Az üvegek formája és színe is szerepet játszik a napszemüveg stílusának meghatározásában. Az üvegek lehetnek egyszínűek, tükröződők vagy akár fényre sötétedők is. A sötétebb árnyalatú lencsék mellett a sárga, narancs és kék színek is trendinek számítanak.

Az egyedi formák és színek mellett az egyszerűség és minimalizmus is hódít az idei szezonban. A letisztult, vékony keretek és egyszínű lencsék is divatosak, ami sokak számára vonzóvá teszik a klasszikus stílust. Azonban fontos megjegyezni, hogy a legstílusosabb napszemüveg az, amely passzol az arcformánkhoz és az egyéni stílusunkhoz, nemcsak divatos kiegészítő, hanem szemvédelmet is nyújt a napsütés ellen.
            

Kövessen minket a Facebookon is!