Helyi hírek 2024. május 23. 12:00

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán
A Városalapítók hete, a Kiskun Expo és a Petőfi-emlékfutam ideje alatt az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani Kiskunfélegyházán.

Május 24-én, pénteken 6 órától tilos a megállás az Ady Endre utca teljes szakaszán, mindkét oldalon. 15 órától lezárják az Izsáki út Mikszáth Kálmán és a Kossuth Lajos utca közötti szakaszát. Az érintett részt az Ady Endre utcán lehet kikerülni. Ugyancsak 15 órától lezárják az Izsáki út Kossuth utca és Laktanya utca közötti részt május 26-án, vasárnap 22 óráig, de 25-én, szombaton 8 és 14 óra között lehet használni ezt az útszakaszt.
Szintén 24-én, 17 és 17:30 között lezárják a Kossuth utcát teljes hosszában.

Május 25-én, szombaton 8.30 és 13:30 között nem lesz használható a Fadrusz János utca a Kossuth utcától a Blaha Lujza-térig, a Hősök Parkja, a Kossuth utca Izsáki úttól a városházáig, a Szegedi út a városházától a Kalmár-kápolnáig, a dr. Holló Lajos utca a járásbíróságig, a Petőfi utca a Bajcsy-Zsilinszky utcától a II-es közig, a II-es köz, valamint az Oskola utca a II-es köztől a főtérig. 14:30 és 15 óra között ismét lezárják a Kossuth utcát teljes hosszában.

                    

Kövessen minket a Facebookon is!