Program 2024. június 3. 08:00

Nyári alkotások, nyári hangulatok

Nyári alkotások, nyári hangulatok
Június 8-án, szombaton 14 órától ismét várja az alkotni vágyó hölgyeket a művelődési központ évszakokhoz kapcsolódó kézműves műhelye, a Nyári Női Kör.

A nyár a kikapcsolódás, a feltöltődés és az élmények időszaka, amikor a munkával terhes időszakok után önmagunkra is figyelmet tudunk szentelni. A művelődési központ sokak által szeretett rendezvénye, a Nyári Női Kör idén is a kreativitás és a kellemes környezet által szeretné segíteni a nyári időszakra való ráhangolódást.

A Női Kör egyik legfőbb célja, hogy minden évszakban lehetőséget kínáljon a hölgyeknek, hogy az alkotás által fedezhessék fel az adott évszak szépségeit. A nyárhoz kapcsolódóan most a tenger és az ég kékje, a napraforgó sárgája, a vadvirágok tarkasága fogja meghatározni az alkotásokat. Az érdeklődők különböző színű és textúrájú anyagokat használhatnak majd fel a délután folyamán: virágok, kagylók, különböző dísztárgyak és dekorkellékek teszik izgalmassá az alkotói folyamatokat. Ezekből az összetevőkből a legkülönfélébb dekorációk születhetnek: ajtókopogtatók, asztaldíszek, koszorúk, amelyek a résztvevők otthonait díszítik, hogy kívül és belül is áthassa életüket a nyári életérzés. A kreatív folyamatok elősegítése érdekében most is kellemes helyszín várja a résztvevőket: lágy zene, hűsítő ital és teasütemény segíti a feloldódást és az elmélyülést. A program részvételi díja 1000 Ft/fő, amely tartalmazza az anyagköltséget. A rendezvényre való előkészülés miatt a programra előjelentkezés szükséges. Kérjük, részvételi szándékukat június 7-éig jelezzék Bodor Mariann főszervezőnek a 76/466-843-as vagy a 20/292-6403-as telefonszámon. Hangolódjunk együtt a nyári időszakra!
            

Kövessen minket a Facebookon is!