Helyi hírek 2024. június 7. 14:00

Családi délután a Százszorszép oviban

Képgaléria
Családi délután a Százszorszép oviban
Mozgalmas, élménygazdag családi délutánt tartott a Százszorszép Óvoda. Intézményük sikeresen pályázott a Kiskunfélegyházi Városi Önkormányzat Művelődési és Szociális Bizottsága által kiírt felhívásra, amelynek révén anyagi támogatásban részesültek, hogy minél színesebbé tegyék a már hagyományosan megrendezett családi délutánjukat.

Az eseményt a Száraz Nagy Tamás által vezetett Szegedi Léghajó Színház interaktív zenés műsora nyitotta meg, ahol nemcsak a gyerekek, hanem szüleik is táncra perdültek. Az előadás után a családok birtokba vehették az óvoda udvarát és azon kívül felkínált programlehetőségeket. Míg a gyerekek élvezték a felkínált tevékenységeket, azalatt a már korábban alakult „APA-KLUB” mutatta meg főzőtudományát, egytálétel készítésével.

Két szülő közreműködésével a Fornetti Kft. felajánlásaként apró péksüteményeket fogyaszthattak a vendégek. További harapnivalóról a szülői közösség tagjai gondoskodtak palacsinta-felajánlásaikkal. A kicsinyek örömét fokozta az óvoda udvarán felállított két légvár, amelyet Lantos Tamás helyi vállalkozó ajánlott fel. Fehér Henrik és lelkes csapata, különleges élményt nyújtott Monster Truck autóikkal a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt.

Fricska-Patai Terézia kozmetikus arcfestéseivel örvendeztette meg a gyerekeket. Mindemellett az óvoda kollektívája újszerű ötletekkel gazdagította a programok tárházát.

A szervezők bíznak benne, hogy minden résztvevő számára emlékezetes pillanatokat tudtak szerezni, amely által tovább erősödik szűkebb és tágabb közösségük összetartó ereje.
                  

Kövessen minket a Facebookon is!