Sport 2024. június 14. 17:00

Elindult a Nemzeti Sportrádió

Elindult a Nemzeti Sportrádió
A labdarúgó Eb nyitónapjával új korszak kezdődött a magyar sportvilágban: elindult a Nemzeti Sportrádió – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája pénteken az MTI-vel.

Borítókép és további fotók: hirado.hu

A sport szerelmesei Budapest vételkörzetében az FM 105.9 MHz-es frekvencián, országszerte és külföldről pedig mobilalkalmazáson keresztül hallgathatják a rádiót a nap 24 órájában. Az új közszolgálati sportadó a kiemelten támogatott sportágak mellett további versenysport, para- és szabadidősport eseményekről, utánpótlás-mérkőzésekről is közvetít. Aki a Nemzeti Sportrádiót hallgatja, biztosan nem marad le a legnagyobb hazai és nemzetközi sporteseményekről – tették hozzá.A Közép-Európában is egyedülálló közszolgálati rádiós sportcsatorna által – az M4 Sport, a Nemzeti Sport, az nso.hu mellett – mostantól bárhol és bármikor tájékozódhatnak az éteren keresztül is a magyar sportrajongók a legfontosabb sporteseményekről. Kifejtették, hogy a rádió indulásától folyamatosan élőben tudósít a nap 24 órájában a magyar versenysport kiemelt eseményeiről: idén nyáron a labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia egyetlen magyar vonatkozású mozzanata sem maradhat kommentár nélkül.A mikrofon mögött többek között Csisztu Zsuzsa, Risztov Éva, Vass István Zoltán, Szegő Tibor várja a hallgatókat. Az élő közvetítések és sporthírek mellett délutáni magazinműsor, podcastok, interjúk, elemzések várják a közönséget.

Újjáéled a „körkapcsolás" hagyománya, emellett a hallgatók megismerhetik a közmédia gazdag archívumában kincsként őrzött sportanyagok legjavát.

A Nemzeti Sportrádió csatornahangja a „legszebben beszélő" magyar rádiós, a Kazinczy-díjas Novotny Zoltán.A Nemzeti Sportrádiót a 105,9 MHz-es frekvencián Budapesten lehet hallgatni, illetve az ingyenes Nemzeti Sportrádió mobilalkalmazáson vagy online az m4sport.hu vagy a nemzetisport.hu oldalon keresztül is lehet követni.
               

Kövessen minket a Facebookon is!