Sport 2024. június 19. 12:00

KHSE Bajnokság: családias, jó hangulat, összetartás, fair play

Képgaléria
KHSE Bajnokság: családias, jó hangulat, összetartás, fair play
III. KHSE Bajnokság néven egész napos küzdősport eseményt szervezett a Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület június 15-én, szombaton, a Honvéd Sporttelepen. A 2006-ban, Holló József által alapított egyesület az évek alatt töretlen lelkesedéssel, folyamatos utánpótlással és egész éves fegyelmezett munkával működik hosszú idő óta. 

Borítókép és további fotók: Görög Anita

A korábbi nagyszabású gáláikon megmutatták a városlakóknak is, hogy a szervezési feladatokkal is könnyedén megbirkóznak. Az idei eseményt két házibajnokság előzte meg, idén viszont újra kinyitották kapuikat az ország muaythai klubjai előtt, így a versenyen pécsi, algyői, dunaújvárosi, kecskeméti harcosok is megmutatták magukat. Az eseményen a Magyar Muaythai Szakszövetség bírái által pontozott éles mérkőzések mellett bemutatómeccseket is láthatott a közönség. A thai boksz mellett felvonult és sportágukat megmutatta a megjelenteknek a Kiskunfélegyházi Papp László Ökölvívó Akadémia, valamint a Kiskunfélegyházi Birkózó Sportegyesület is.

A nap folyamán 40 mérkőzést láthatott a közönség, ahol a KHSE versenyzői közül szinte minden korosztály képviseltette magát.

A 6–10 éves utánpótlás-korosztályban Wagner Gilicze Zoltán (6), Ficsór Dominik (8), Kovács Kornél (8), Nagy Noel (8), Varga Szabolcs (9), Dobi Hunor (7), Virág Ádám (8), Felföldi Bendegúz (9), Kiss Dávid (8) és Molnár Kristóf (9) mutatkozott be.

10-11 évesek között harcolt Cserháti László (10), Eszik Norbert (10) és Zámbó Levente (10).

12-13 éves korosztályt képviselte Gulyás Kevin (12), Szöllősy Huba (12), Berecz Vince (13), Nemcsok Fanni (12). Szemerédi Miklós (12) és Fekete Miklós (12).

14-15 évesek versenyében Szabó Máté (15) és Jankó Flórián (14) küzdött.

16-17 évesek között Tarjányi Áron (17), Kovács Laura (16), Kardos Levente (17), Mák Zsombor (16) meccselt.

A felnőtt kategóriában is láthattunk mérkőzéseket Huszár Attila (21), Fekete Hanna (19), Horváth Zoltán (23) és Harangi Márton (38) jóvoltából.

A győztes meccset vívók névsora:

Zámbó Levente (két mérkőzés, két győzelem)

Berecz Vince

Fekete Miklós

Kardos Levente

Nemcsok Fanni (három mérkőzés, 3 győzelem)

Szabó Máté (két mérkőzés, két győzelem)

Fekete Hanna

Szabó Máté

Nagy Krisztián egyesületi elnök megköszönte minden résztvevőnek és támogatónak a rendezvény lebonyolításában nyújtott segítséget. Versenyzőire nagyon büszke helytállásukért, kitartásukért és alázatukért.

Z. A.
          

Kövessen minket a Facebookon is!