Helyi hírek 2024. július 5. 14:00

Bemutatkozott a Kiskun Quintet zenekar

Képgaléria
Bemutatkozott a Kiskun Quintet zenekar
Különleges zenei élményt nyújtott a zeneszerető közönségnek a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár udvara július 4-én, hiszen a Hattyúkerti zenés esték programjának részeként a Kiskun Quintet formáció mutatkozott be. A teltházas eseményen a látogatók könnyed dallamokkal töltődhettek fel a kellemes nyári estén.

A Kiskun Quintet zenekar tagjai Magyari András (tuba), Pallagi Réka (kürt), Hámori Áron (harsona), Pallagi Gábor és Földi Jácint (trombita) voltak, akik lenyűgöző tehetségükkel és összhangjukkal varázsolták el a közönséget. Az előadás során ismert filmzenék csendültek fel, többek között az Aladdin és a Zorro dallamai, valamint Frank Sinatra örökzöld slágerei és népszerű operettrészletek is hallhatók voltak. A változatos repertoár minden korosztály számára élvezetes és emlékezetes élményt nyújtott.

Az esemény különlegességét fokozta a Vízhányó Borászat támogatása, amelynek köszönhetően a résztvevők nemcsak a zenei élményekkel, hanem kiváló borokkal is gazdagodhattak. A borászat finom nedűi tökéletes kísérői voltak a zenei programnak, így a látogatók minden érzékszervükkel átélhették a rendezvény hangulatát.

V. B.

Fotó: Fantoly Márton 
            

Kövessen minket a Facebookon is!