Sport 2024. július 26. 16:00

Focitábort rendezett az FTSI

Képgaléria
Focitábort rendezett az FTSI
Az idei évben is megrendezték az FTSI egyesületének szervezésében a gyermek focitábort. Szervezését Nádasdi Péter (edző, tábor vezető) és Kertész János (FTSI szakmai vezető) kezdték meg már áprilisban annak érdekében, hogy július 22-étől 26-áig 70 gyermeket tudjanak foglalkoztatni a korosztályok edzői.

A foci mellett a gyerekek megismerkedhettek a tenisz, kézilabda és boksz alapjaival. Kedd délelőtt 10 állomásos kapusedzésen vettek részt. A szerdai nap délutánján meglepetés vendégekkel folytattunk beszélgetést. Lénárt Máté (KTE mérkőzéselemző), Katona Levente és Nikitscher Tamás (KTE labdarúgók) válaszoltak a gyerekek kérdéseire. A kicsik Tamás és Levente élménybeszámolóját, az edzők, Máté publikus szakmai beszámolóját hallgatták tátott szájjal. A csütörtöki napon egész napos strandprogram volt a gyerekeknek, ahol természetesen a homokfoci volt az elsődleges foglalkozás, de úszóversenyt és strandröplabdaversenyt is szerveztek az edzők számukra. A héten az U7 korosztályt Magony Ottó, az U9-es korosztályt Pót László, az U11-es korosztályt Nagy Roland és Abonyi Péter, az U13-as korosztályt pedig Vidéki Ferenc és Polgár Szabolcs irányította.

A tábor sikeres lebonyolításához köszönjük a támogatást a Family Étteremnek, a Félegyházi Pékségnek, a Kecskeméti TE labdarúgócsapatának, Horváth István teniszedzőnek, a Papp László Ökölvívó Akadémia szakedzőjének, Seres Attilának, a Platán Utcai Általános Iskolának, a 
Sírius Klubnak és végül, de nem utolsó sorban az FTSI labdarúgó szakosztály vezetőségének és technikai személyzetének!

A tábor napi program lebontását, összefoglalóját és képeit megtekinthetik a
Félegyházi Térségi Sportiskola Facebook-oldalán.

Folytatás egy év múlva!

Hajrá FTSI!

Pót László és Varga Ferenc írása
            

Kövessen minket a Facebookon is!