• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Milák Kristóf a világ idei legjobb idejét úszva döntős – összefoglaló a magyarok keddjéről
Sport 2024. július 31. 05:30

Milák Kristóf a világ idei legjobb idejét úszva döntős – összefoglaló a magyarok keddjéről

Milák Kristóf a világ idei legjobb idejét úszva döntős – összefoglaló a magyarok keddjéről
Milák Kristóf a világ idei legjobb eredményével, az első helyen került döntőbe 200 pillangón, Németh Nándoré a harmadik idő a „királyszámban” 100 gyorson. Női kézilabda-válogatottunk döntetlent játszott Angolával, a férfi pólósok kikaptak a spanyoloktól. A tegnapi nap összefoglalója.

Borítókép: Kovács Tamás

CSELGÁNCS: A női 63 kg-ban Özbas Szofi, a férfi 81 kg-ban pedig Ungvári Attila is nyert egy mérkőzést, ám a legjobb 16 közé jutásért mindketten kikaptak és ezzel kiestek.

EVEZÉS: Pétervári-Molnár Bendegúz a férfi egypárevezősök negyeddöntőjében, a 3. futamban volt érdekelt. Negyedik lett, s ezzel a C/D döntőért evezhet szerdán. Legjobb esetben 13. lehet versenyében.

KÉZILABDA: A női válogatott drámai mérkőzésen 31-31-es döntetlent játszott Angolával.

ÖKÖLVÍVÁS: Az ukrán származású Akilov Pylyp a súlycsoport nagy esélyesével, az ukrán Olekszandr Hiznyakkal bokszolt a 80 kg-os kategóriájában. Megosztott pontozással a három éve Tokióban ezüstérmes Hiznyak jutott a legjobb nyolc közé.

ÚSZÁS: Milák Kristóf a legjobb, Márton Richárd a 16. idővel bejutott a 200 m pillangó középdöntőjébe. Németh Nándor semmit sem bízott a véletlenre, a negyedik legjobb idővel jutott a tizenhatba. Este Németh Nándor még rátett egy lapáttal, futamában csak az ausztrál Chalmers előzte meg, végül a harmadik legjobb idővel került a szerda esti fináléba. Milák Kristóf este is megnyerte a maga futamát, remek idővel, 1:52.72-vel. A legjobb idővel került a döntőbe, még Leon Marchand-nál is jobb időt repesztett. Márton Richárd hetedik lett a futamában, nem jutott döntőbe. Jackl Vivien a délelőtti programban nem jutott döntőbe 1500 méteren.

VÍZILABDA: A férfi válogatottunk 10-7-re kikapott a spanyoloktól második csoportmeccsén – összegezte a nap eseményeit az Infostart.
                          

Kövessen minket a Facebookon is!