Kultúra 2014. február 14. 08:52

„Az én Félegyházám, az én otthonom” – rajzpályázatot hirdetett a KGME

„Az én Félegyházám, az én otthonom” – rajzpályázatot hirdetett a KGME
A Kiskunfélegyházi Gazdaságfejlesztő és Munkahelyteremtő Egyesület (KGME) rajzpályázatot hirdetett 1-8 osztályosok részére „Az én Félegyházám, az én otthonom címmel. Csányi József, az egyesület elnöke elmondta, arra kíváncsiak, hogy a gyermekek miként látják szülővárosukat, mire a legbüszkébbek Kiskunfélegyháza kis polgáraiként.

Feltételek: Az alkotások mérete és az elkészítés technikája szabadon megválasztható. Az alkotások hátoldalán a következő adatokat kell feltüntetni: pályázó neve, címe, elérhetősége, gondviselő telefonszáma, iskolájának neve, osztálya

 

Beérkezési határidő: 2014. március 14.

 

A beérkezett pályázatokat a Holló László Képzőművész Kör vezetősége bírálja el, a díjakat Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke adja át.

 

Díjazás: A fődíj 1 db Samsung tablet, a 2-3 helyezettek díja 1-1 db Nikon digitális fényképezőgép. Különdíj: a két különdíjas osztálya filmvetítésen vesz részt a megújuló Petőfi Moziban. A nem díjazott pályázók között családi mozijegyeket sorsolnak ki.

 

 

A díjak átadásának és az alkotások kiállításának időpontja és helyszíne: 2014. március 28. (péntek) 17 óra. Holló László Képzőművész Kör (6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 2.)

 

Az alkotásokat személyesen zárt borítékban a Móra Ferenc Gimnázium portaszolgálatán és a Félegyházi Pékség mintaboltjaiban lehet leadni, vagy postai úton lehet eljuttatni az alábbi címre: Csányi József, 6100 Kiskunfélegyháza, Gábor Áron u. 16.

Kövessen minket a Facebookon is!