• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Bronzérmes a női kajaknégyes, ötödik Fábián Bettina és Losonczi Dávid – a magyarok csütörtöki szereplése
Sport 2024. augusztus 9. 05:30

Bronzérmes a női kajaknégyes, ötödik Fábián Bettina és Losonczi Dávid – a magyarok csütörtöki szereplése

Bronzérmes a női kajaknégyes, ötödik Fábián Bettina és Losonczi Dávid – a magyarok csütörtöki szereplése
Bronzérmes lett a Pupp Noémi, Fojt Sára, Csipes Tamara, Gazsó Alida Dóra összeállítású női kajak négyes, ötödik a nyílt vízi úszó Fábián Bettina és a birkózó Losonczi Dávid a párizsi olimpia csütörtöki versenynapján.

Borítókép: MTI – Kovács Tamás

ATLÉTIKA:
A női 100 gát vigaszfutamaiból Kozák Luca és Kerekes Gréta nem jutott tovább. Kozák pedig különösen jól futott, 13 mp-en belüli időt ért el. Női hétpróbában Krizsán Xénia a 15., Nemes Rita pedig a 20. négy szám után.

BIRKÓZÁS: Losonczi Dávid ötödik helyezett lett, miután a kötöttfogású 87 kg-osok második bronzmérkőzésén 3-1-re kikapott a dán színekben versenyző, csecsen származású Turpal Ali Bisultanovtól.

KAJAK-KENU: A női kajak négyes (Pupp Noémi, Fojt Sára, Csipes Tamara, Gazsó Alida Dóra) bronzérmes lett. Adolf Balázs és Hajdu Jonatán a hatodik helyen végzett a kenu kettesek 500 méteres versenyében. Hetedik helyen ért a célba a Nádas Bence, Kuli István, Csizmadia Kolos, Tótka Sándor összeállítású magyar kajak négyes.

NYÍLTVÍZI ÚSZÁS: A női 10 km-es versenyben ötödik lett Fábián Bettina.

ÖTTUSA: A férfiaknál Szép Balázs a 18. helyen zárta a rangsoroló vívást, 215 ponttal, Böhm Csaba 19 ponttal a 30. helyen áll. A nőknél Gulyás Michelle 245 pontot kapott, a második helyen fejezte be a napot. Guzi Blanka 200 ponttal a 31. helyen végzett, kétségtelenül leggyengébb számában.

RITMIKUS GIMNASZTIKA: Pigniczki Fanni az egyéni összetett selejtezőjében a 12. helyen végzett, így második számú tartalék a döntőre.

TEKVANDÓ: Józsa Levente az első mérkőzésén kikapott a 2022-ben világbajnok, kínai Liang Jü-suajtól. Nem mehetett a vigaszágra sem.

VÍZILABDA: A női válogatott 12-9-re nyert a görögök ellen, s ezzel az 5. helyért játszhat majd szombaton, az olaszok ellen – adta hírül az Infostart.

A magyarok pénteki programja itt olvasható.
             

Kövessen minket a Facebookon is!

Cimkék: Olimpia 2024 – Párizs