• Kezdőlap
  • Hírek
  • Sport
  • Hat gól esett a Tiszakécske II. – Kiskunfélegyháza felkészülési meccsen
Sport 2024. augusztus 10. 16:00

Hat gól esett a Tiszakécske II. – Kiskunfélegyháza felkészülési meccsen

Képgaléria
Hat gól esett a Tiszakécske II. – Kiskunfélegyháza felkészülési meccsen
Idegenben játszott felkészülési meccset a Tiszakécske II csapatával a vármegyei első osztályban szereplő Kiskunfélegyháza. Élvezetes, jó mérkőzésen hat gól esett a találkozón, ahol a hazaiak nyertek.

A Tiszakécskei LC II. gárdája a Kiskunfélegyházát fogadta. Az első nagy helyzet a vendégek előtt adódott már a 3. percben. Ekkor Oroszi a tizenhatoson belül nem találta el a labdát. Hat perccel később azonban már sikerült a kapuba találniuk. Kurgyis Kevin a baloldalon futott el Czakó bizonytalanul jött ki a kapujából, így el tudta lőni mellette a labdát, 0–1. A félidő közepén Horváth Adrián kapásból lőtt a kapu fölé, majd nem sokkal később Oroszi elől mentett Czakó. A 40. percben Szalai egy méterről fejelt a kapu mellé. Egy perccel később Oldal Tibor hagyott ki óriási ziccert. Újabb egy perc múlva Urbán fejesét hárította Czakó. Az első félidő utolsó percében baloldali beadás után Oláh kapásból vette be a félegyházi kaput, 1–1.

A második játékrész hazai rohamokkal kezdődött. Az 54. percben Papp Dominik egy keresztlabda után Szabó Mihályba lőtte a labdát, de az visszapattant hozzá, amit már nem hagyott, ki 2–1. Egy perccel később, Szabó László nyolcméteres lövését Szabó M. ki tudta ütni. Az 59. percben szépségdíjas gólt szerzett a tiszakécskei Szabó Dávid. A jobboldalról ballal csavarta a jobb felső sarokba a labdát, 3–1.  A 62. percben tovább növelte előnyét a Tiszakécske. Ekkor Lovas Zsombor kilőtte a jobb alsó sarkot, 4–1. Nem sokkal később jött a félegyházi válasz. Egy kapu előtti kavarodás után a kiskunfélegyházi Szabó Dávid iratkozott fel a gólszerzők közé, 4–2. A 70. percben Erős keresztbe vezette labdát a tizenhatos előtt, lapos lövését azonban szögletre tornászta Szabó Mihály. A 82. percben Oláh távoli szabadrúgását sikerült kiütni a félegyházi hálóőrnek.

A nagy meleghez képest kimondottan jó és élvezetes mérkőzést vívott egymással a két csapat. Nem látszódott meg, hogy még csak a felkészülés középső szakaszában tartanak. Szép gólok is akadtak, és természetesen a cserék is pályára léptek.

Tiszakécskei LC II. –Kiskunfélegyháza: 4–2 (1–1)

Tiszakécske: Czakó – Németh G., Pomozi, Szabó G., Lovas A., Szabó D., Oláh M. Szalai B., Káli, Lovas A., Kotroczó.
Cserék: Oberna, Pásztor, Szabó L., Domonics, Ondó, Klemencz P., Papp D.
Technikai vezető: Bagi Gábor

Kiskunfélegyháza: Cseh B. – Magony, Kőrösi, Urbán, Oldal, Huszka, Solymosi, Kurgyis K, Oroszi, Marsa, Bibok.
Cserék: Nagy V., Erős, Szabó D., Kanyó, Szabó P., Tóth B.
Vezetőedző: Némedi Norbert.

Gólszerző: Oláh, Szabó D., Papp D., Lovas Zs. ill. Kurgyis, Szabó D.
               

Kövessen minket a Facebookon is!