Helyi hírek 2024. szeptember 29. 16:00

Várják a pályamunkákat a szilveszteri futás rajzpályázatára

Várják a pályamunkákat a szilveszteri futás rajzpályázatára
Harmincharmadik alkalommal rendezi meg idén a Jogging Plus Sportegyesület hagyományos jótékonysági szilveszteri futóversenyét Kiskunfélegyházán, december 31-én. A nevezési díjakat ezúttal is száz százalékban a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodák javára ajánlják fel a szervezők. A befolyt összeget fejlesztőeszközeinek bővítésére, fejlesztésére fordítják az intézmények.

Az esemény mottója: „Zárjuk együtt az évet egy jó cselekedettel! Támogassuk futva az óvodás gyermekeket!"

A XXXIII. Jótékonysági JOGGING PLUS Szilveszteri Futás – ROLLSPED FUTAM fővédnöke: Csány József polgármester, védnökei Balla László és Rosta Ferenc alpolgármesterek, főtámogatója Szűcs-Szabó Sándor, a Rollsped Kft ügyvezetője.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a JOGGING PLUS Sportegyesület rajzpályázatot hirdet. A pályázatokat hattagú zsűri bírálja, melynek vezetője Szűcs-Szabó Sándor

További zsűritagok: Csernus Krisztina (Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvoda Intézményvezető), Fekete Krisztina (DÉL-100 Kft. képviselő – rendezvény támogató), Lajos Norbert (NORBIKE Kft. ügyvezető, rendezvény támogató), Lencsés Sándor (FORNETTI Kft., Magyarországi Franchise és Concept Üzletág Igazgató, rendezvény támogató), Németh László (Jogging Plus Sportegyesület elnöke).

Pályázat témája: Különös szilveszter – legszebb, legviccesebb szilveszteri élményem. A pályázatokat óvodás, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat, középiskolás és felnőtt kategóriákban várják. Az óvodások közül 2, a többi kategóriában 1-1 személyt kupával díjaz a zsűri. A díjazottak rajzának lenyomata szerepel majd a szilveszteri futás első 600 nevezőjének kiosztott ajándék pólón, amit a Rollsped Kft. ajánlott fel.

Pályázni az óvodás kategóriában az óvodai foglalkozás keretében készített alkotásokkal lehet. (A pályamunkákat az óvónők által összegyűjtve, óvodánként kell elküldeni Csernus Krisztina Intézményvezetőnek címezve, a Dózsa Óvoda címére postai úton, vagy személyesen: 6100 Kiskunfélegyháza, Mezősi Károly u. 2.)

Az alkotások mérete ne legyen nagyobb A/4-esnél, technikája lehet zsírkréta, ceruza, festék, filctoll. Fontos, hogy a rajz ne legyen színes lapra felragasztva! A rajz hátuljára kérik felírni a pályázó nevét, életkorát, címét, telefonszámát, óvoda / iskola neve (kivéve a felnőtt kategóriában)

Beadási határidő: 2024. október 25. 12:00 óráig

A rajzokat az alábbi helyszínek egyikén lehet leadni vagy elküldeni:

Tourinform Iroda, Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 1.

NOR-BIKE Kerékpárszaküzlet, Kiskunfélegyháza, Halasi út 2. 

A borítékra kérik ráírni: Szilveszteri futás rajzpályázat

Eredményhirdetés: 2024. december 07. 15.30 óra Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal

A zsűri által kiválasztott legjobb 60 rajzból kiállítást rendeznek.

Bővebb információ: Németh László (+3630/371-6267), dr. Kovácsné Kószó Éva (+3620/967-2867)

Kövessen minket a Facebookon is!