Helyi hírek 2024. október 23. 08:00

Ismét díjesőt kapott a Dél-100 Kft. a MagyarBrands programban

Képgaléria
Ismét díjesőt kapott a Dél-100 Kft. a MagyarBrands programban
Idén is MagyarBrands díjazott lett a Dél-100 Kft. Az október 22-én megrendezett sajtóeseményen három díjat vehettek át a tulajdonosok. A cég a Magyar Brands Kiváló Üzleti Márka díját, míg a Plus Market és a Goods Market a Kiváló Fogyasztói Márka díját kapta meg. A félegyházi cég már tavaly is hasonló elismerésben részesült.

A MagyarBrands program immáron tizenötödik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka, és innovatív márka kategóriában. A Kiskunfélegyházán működő Dél-100 Kft. és franchise üzletláncai az első két elismerést érdemelték ki. Egy sajtóesemény keretében vették át a cég tulajdonosai a díjakat október 22-én. A rendezvényen a tulajdonosok mellett részt vett Kanyó Béláné kiskereskedelmi vezető, Antalné Görög Judit franchisecsoport-vezető Hegyi Anna szervezetfejlesztő, Gila Éva marketing manager és a Magyar Brands képviselője, Inzám Andrea, aki bemutatta a programot.

Mint elmondta, a márkák több szűrési folyamaton mennek keresztül, amelyek vizsgálják pénzügyi teljesítményüket és ismertségüket. Az utolsó körben egy bizottság dönt arról, hogy mely márkák kapják meg az elismerést. A tavalyi évhez képest – amikor a Dél-100 és a Goods Market kapott elismerést – idén már a Plus Market is csatlakozott a díjazottak közé. Inzám Andrea hangsúlyozta: amennyiben egy cég egy adott évben elnyeri a díjat, az nem garancia arra, hogy a következő évben is megkapja. Ezért különösen nagy elismerés, hogy a félegyházi cégnek ez sikerült.

Dobi István, a Dél-100 Kft. alapító-tulajdonosa, ügyvezetője a cég indulásáról és a fejlődés fontosságáról beszélt. Kiemelte továbbá, hogy ez nem lenne lehetséges egy jó csapat nélkül, és köszönetet mondott kollégáinak, akik hozzájárultak ehhez a pozitív visszaigazoláshoz.

Hegyi Sándor tulajdonos a fejlődés és a célkitűzések fontosságát emelte ki, amelyek révén – fogalmazott – szeretetteljesen és magas színvonalon tudják kiszolgálni vásárlóikat.

Kurucsai Attila tulajdonos zárta a sort, és köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki valamilyen módon hozzájárult a sikerhez. Ezen kívül felhívta a figyelmet arra, hogy az elmúlt napokban egy új boltot is átadtak, ami mindig különleges és felemelő esemény.

Az esemény a díjak átadásával zárult.


B.D.

Kövessen minket a Facebookon is!