Helyi hírek 2024. október 25. 10:00

Kulturális találkozót tartott a nyugdíjas klubok egyesülete

Képgaléria
Kulturális találkozót tartott a nyugdíjas klubok egyesülete
Zenével, tánccal és prózával színesítették a Kiskunfélegyházi Nyugdíjas Klubok Egyesületének kulturális találkozóját október 24-én, amit a Szakmaközi Művelődési Házban tartottak. A rendezvény nagy érdeklődés mellett zajlott és a programok igazi kulturális csemegét kínáltak. Magonyné Kis Czakó Katalin, az egyesület elnöke köszöntötte a résztvevőket, a programok levezetését Győriné Farkas Anna vállalta magára.

A találkozón nemcsak zenei és táncos produkciók kaptak helyet, hanem különleges előadások is szórakoztatták a közönséget. Felléptek citerások, versmondók, a jelenlévők hallhatták a köcsögduda hangját, és a széktánc sem maradt ki a programból. A humort egy paródia, a testmozgást pedig a senior táncosok bemutatója képviselte.

Magonyné Kis Czakó Katalin az esemény kapcsán arról beszélt, hogy a nyugdíjas klubok egyesülete a minőségi kikapcsolódásra szeretne lehetőséget kínálni a város szépkorúinak.

– Bár klubjaink önállóan is gazdag programokat szerveznek, szerettünk volna az egyesület nevében is hozzájárulni a Kiskunfélegyházán működő 14 klub tagjainak találkozásához és közös élményeihez. Ebben a kirándulások mellett a kultúra ápolása és a közösségépítés is kiemelt szerepet tölt be – hangsúlyozta az egyesület elnöke.

V. B.

 

Kövessen minket a Facebookon is!