Helyi hírek 2024. október 27. 18:00

Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetési

Sarlós Boldogasszony Főplébánia hirdetési
Évközi 30. vasárnap - 2024. október 27.

1. Hálásan köszönjük mindazok segítségét, akik a szombati templomtakarításban részt vettek és segítettek, Isten fizesse meg szolgálatukat!

 

 2. A Szent József Kör következő találkozója hétfőn este 18.30-kor lesz a közösségi házban. A Biblia óra kivételesen elmarad!

 

 3. Októberben a rózsafüzért imádkozzuk minden nap az esti szentmise előtt 17.20-tól.

 

 4. November 1-én pénteken Mindenszentek főünnepén sírszentelésre van lehetőség, amit kérünk a plébánián vagy a sekrestyében jelezni. A Felső temetőben délután 14 órakor, az Alsó temetőben 15 órakor lesz lehetőség a sírok megszentelésére. A Kalmár kápolnában a mos és jövő vasárnap a 16 órai szentmisét követően van lehetőség sírszentelésre.

 

 5. November 1-én pénteken Mindenszentek Főünnepén és november 2-án szombaton, Halottak napján reggel fél 7-kor és 8 órakor, valamint este 18 órakor lesz szentmise templomunkban. Mindenszentek ünnepének estéjén a szentmise végén elhunytjainkért imádkozunk. A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki november 1-8 között temetőt látogat és imádkozik az elhunytakért vagy templomot látogat és Miatyánkot, Hiszekegyet imádkozik.

 

 6. November 1-én, Mindenszentek ünnepe egyben elsőpéntek is, a 24 órás szentségimádást megtartjuk reggel 6 órától, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra délután 17 órakor indul az templom elől.

 

 7. November 3-án vasárnap, a fél 11-es szentmisét a Duna TV élőben közvetíti templomunkból. Mindenkit erre az ünnepi szentmisére hívunk és várunk! Ezen a vasárnapon az előkészületek miatt 9 órakor nem lesz szentmise. Az ünnepi szentmisére a ministráns-próba szombaton 17 órakor lesz a templomban!

 

 8. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a hátsó asztalnál és a plébánián.

Kövessen minket a Facebookon is!