Helyi hírek 2015. február 17. 13:00 Forrás: Petőfi Sándor Városi Könyvtár

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár pályázatfigyelő szolgáltatása.

A Művészetek Palotája fotó- és videopályázatot hirdet az ország valamennyi középiskolai diákja, valamint egyetemi, főiskolai hallgatója számára 10 címmel.

A 2014/2015-ös évadban 10. születésnapját ünneplő Művészetek Palotája pályázatának célja a téma bemutatása: maximum 10 darab egyedi fotóval, minimum 3 - maximum 10 darabos fotósorozattal, legfeljebb 5 perces videoklippel, korlátlan mennyiségű egyedi fotóval az instagram webes felületén.



Egy pályázó kizárólag egy, maximum 5 perces videoklipet, egyedi fotó esetében maximum 10 különálló fotót, a fotósorozat kategóriában egy minimum 3 - maximum 10 képből álló fotósorozatot, illetve instagram egyedi fotó esetében korlátlan mennyiségű egyedi fotót adhat be. A pályázati téma megvalósításában nem elvárás, hogy a pályamunkák a Művészetek Palotája épületében készüljenek. A Müpa azon pályaművekkel kapcsolatban, amelyeket kampányaiban, kiadványaiban szeretne felhasználni, külön megállapodásokat köt.

A pályaművek beadása kizárólag digitális formában lehetséges, melyeket egy megadott szerverre kell feltölteni, az oldalon történt pályázati regisztrációt követően. Az instagram-ra a „#mupafoto10”pályázati hashtag-gel feltöltött, és ilyen módon a pályázatra automatikusan benevezett fotók alkotói a feltöltéssel fogadják el a pályázati feltételeket. Mindenki csak a saját maga által készített fotókkal/videoklippel pályázhat. A pályázat beküldési határideje: 2015. március 20. éjfél.
 

További részletek a honlapon: http://mupafotopalyazat.fotoklikk.hu/palyazati-felhivas
 

A részletes pályázati kiírásokról érdeklődjön a városi könyvtárban, nyitvatartási időben.
 

hétfő: zárva

kedd, péntek: 9-17 óráig

szerda, csütörtök: 12-17 óráig

szombat: 8-12 óráig

 

E-mail: [email protected]

Honlap: www.psvk.hu


 

Kövessen minket a Facebookon is!