Helyi hírek 2015. február 25. 17:00

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Félegyházi Hangya – 2010. Termelőiskola – a Vidék Iskolája projekt keretében megépült (6100 Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 1.) Zöldség-, gyümölcsfeldolgozó Tanüzem Üzemvezetői álláshelyének betöltésére.







Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő.
 

A munkakörbe tartozó feladatok: a Csongrádi út 1. sz. alatti zöldség- gyümölcsfeldolgozó tanüzem önálló vezetése, termelésszervezés, alapanyag-beszerzés szervezése, kész-termék piacának szervezése.
 

Pályázati feltételek:

- magyar állampolgárság, vagy külön jogszabály szerint a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkezés, illetve bevándorolt vagy letelepedett státusz,

- büntetlen előélet,

- tizennyolcadik életév betöltése,

- cselekvőképesség,

- felsőfokú élelmiszeripari, vagy tartósítóipari technikusi végzettség,

- B kategóriás jogosítvány,

- saját gépjármű.

 

Előnyt jelentő feltételek:

- logisztikai területen szerzett gyakorlat,

- vezetői gyakorlat,

- szakoktató vagy mérnöktanár végzettség.


A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások, nyilatkozatok:

- fényképes Europass önéletrajz,

- 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, vagy az erkölcsi bizonyítvány megkéréséről szóló igazolás a büntetlen előélet igazolására,

- az iskolai végzettséget tanúsító oklevél, okirat másolata,

- a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul.

 

A munka törvénykönyve szerinti munkaviszony időtartama: 2015. március 4-től 2015. december 31-ig határozott időre szól, három hónap próbaidő kikötésével.
 

Illetmény, juttatások: bérezés megegyezés szerint.
 

A munkavégzés helye: 6100 Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 1. zöldség-, gyümölcsfeldolgozó tanüzem.
 

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. március 3.
 

A pályázat benyújtásának módja: Személyesen a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Polgármesteri és Fejlesztési Kabineténél (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. I. emelet 34.) A pályázat elbírálásának határideje: 2015. március 3.
 

A pályázattal kapcsolatosan információ kérhető Rózsa Pál Igazgató Úrtól (Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium) a +36-76/461-022 vagy a 06-70/93-320-93 telefonszámon.


 

Kövessen minket a Facebookon is!