Helyi hírek 2015. február 28. 13:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Valutát loptak, elkapták őket

Képgaléria
Valutát loptak, elkapták őket
Nem tudta elhagyni az országot az a három szerb férfi, akik a gyanú szerint a Bács-Kiskun megyei sztráda egyik pihenőhelyén külföldi valutát loptak.










A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. S. 28 éves, Z. R. 41 éves, valamint K. Z. 25 éves szerb állampolgárokkal szemben.

A férfiak a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2015. február 27-én 2 óra 40 perc körüli időben az M5-ös autópálya - jobb pályatest - 121-es kilométerénél lévő pihenőhelyre mentek. Az egyik gyanúsított az egyik lezárt gépjármű ajtózárját feltörte, majd a jármű utasteréből közel 200 eurót lopott el. Az autóban alvó 29 éves szerb sértett tetten érte az elkövetőt, aki egy személygépkocsiba beszállva társaival elhagyta a helyszínt. A csoportot Röszke Autópálya-határátkelőhelyen elfogták a Csongrád megyei rendőrök.

Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették a terhelteket a kiskunfélegyházi nyomozók, akik kezdeményezték a férfiak előzetes letartóztatását.


 

Kövessen minket a Facebookon is!