Helyi hírek 2015. március 11. 19:00

Pályázati felhívás - telephelyvezető

Pályázati felhívás - telephelyvezető
A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény (6100 Kiskunfélegyháza, Nádasdy u. 12.) pályázatot hirdet 1 fő telephelyvezető munkakör betöltésére. A kinevezés határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony, teljes munkaidőben, 4 hónap próbaidővel létesítendő.


A vezetői megbízás időtartama: határozott idő - 5 év
 

Pályázati feltétel:

Főiskola, 1/2000. (I.7) SZCSM r. 3.sz. melléklet 8.2 pontja szerinti végzettség, szociális területen legalább 1-3 év szakmai tapasztalat, felhasználói szintű Microsoft Office (irodai alkalmazások), B kategóriás jogosítvány, büntetlen előélet, magyar állampolgárság.




Elvárt kompetenciák:

Kiváló szintű vezetési, szervezési, szakmai ismeretek.
 

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Az intézmény Csanyi úti telephelyén működő egységek irányítása, szervezése, felügyelete.
 

A pályázathoz csatolni kell:

- szakmai önéletrajz,

- iskolai végzettséget, szakképesítést igazoló bizonyítványok másolatait,

- 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány,

- nyilatkozat arra vonatkozólag, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul.
 

Bérezés: a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény alapján.
 

Pályázat benyújtásának határideje és módja:

2015. március 11-ig Gálig Erzsébet intézményvezető részére írásban postai úton, vagy személyesen a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény, 6100 Kiskunfélegyháza, Nádasdy u. 12., vagy e-mailben a [email protected] címre. A borítékon, tárgyban kérjük feltüntetni: „telephelyvezető”, valamint a pályázati azonosító számot: 33-5/2015.
 

A pályázat elbírálásának módja:

A pályázati feltételeknek megfelelő dolgozók közül az értékelés alapján kiválasztottak kerülnek meghallgatásra. A pályázók a pályázat eredményéről az elbírálást követően írásban értesítést kapnak.
 

A pályázat elbírálásának határideje: 2015. március 20.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Gálig Erzsébet intézményvezető nyújt a (+36 30) 815-5401-es telefonszámon.
 

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.
 

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:

A Pályázatot kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a pályáztatási folyamatot felfüggessze, megszakítsa vagy eredménytelennek nyilvánítsa bármiféle jogi és/vagy anyagi következmény nélkül. Az eljárás indoklás nélküli eredménytelenné nyilvánítása esetén a Pályázó kárigényt semmilyen jogcímen nem érvényesített.


 

Kövessen minket a Facebookon is!