Helyi hírek 2015. március 4. 07:30

Kalandpróba a József Attila iskolában

Képgaléria
Kalandpróba a József Attila iskolában
A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola pedagógusainak eredménye, hogy az idei tanévben otthont adott az intézmény a Kalandpróba Országos Természetismereti Verseny döntőjének, február 28-án.











A döntőt a Furfang Kiadó Kft. és az intézmény reál munkaközössége közösen szervezte meg. A rendezvényt Mester Ernő igazgató, Pálfi Tamás, a Kiskunfélegyházi Tankerület tanügy-igazgatási referense, és Miskolci Szilvia a verseny fővédnöke nyitotta meg. A döntőre az ország 12 településéről (Bátonyterenye, Budapest, Cegléd, Debrecen, Dunavarsány, Heves, Kiskunfélegyháza, Kóka, Mérk, Pécs, Szolnok, Törökszentmiklós) érkeztek a diákok és a felkészítőik, szüleik.

44 tanuló küzdött a legjobb helyezésekért. Amíg a gyerekek a versenyfeladatokat írták, addig kísérőik a város nevezetességeivel, köztük a Kiskun Múzeum kiállításával ismerkedtek. Az eredményhirdetésig a tanulók Tóth Pál látványos fizikai kísérleteit csodálhatták meg.
 

A Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola tanulói az ország legeredményesebb versenyzői között szerepeltek.
 

Az ország legjobbja 5. évfolyamon: Schauer Lili , felkészítő pedagógus: Petőné Kis Zsuzsanna. (Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola székhelyintézmény).
 

Az ország legjobbja 8. évfolyamon: Nemes Dániel, felkészítő pedagógus: Medgyesi Beáta (Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola Platán utcai tagintézmény).
 

3. helyezett 8. évfolyamon: Belecz Natália, felkészítő pedagógus: Csollár Géza (Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola székhelyintézmény).
 

További eredmények: 5. évfolyam: Horváth Anna 7. helyezett, felkészítő nevelő: Petőné Kis Zsuzsanna
 

6. évfolyam: Horváth Dávid 4.helyezett, felkészítő nevelő: Csollár Géza és Kis-Czakó Máté 10. helyezett, felkészítő nevelő: Csollár Géza
 

7. évfolyam: Szöllősy Balázs 9. helyezett, felkészítő nevelő: Medgyesi Beáta


 

Kövessen minket a Facebookon is!