Helyi hírek 2015. március 5. 11:00 Forrás: Petőfi Sándor Városi Könyvtár

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár pályázatfigyelő szolgáltatása a Félegyházi Közlöny oldalon.



FOTÓPÁLYÁZAT - 2015

Osztályoknak és Tantestületeknek "Csapat(K)építés" címmel fotópályázatot hirdet a Pannon-Servus Utazási Iroda, minden magyar általános és középiskolai osztálynak és velük párhuzamosan minden tantestületnek határon innen és azon túl is.




KÉSZÍTS KÉPET! - 1. feladat - Készíts az osztályodról, illetve a tantestületedről csoportképet, mely "csapatépített" hangulatban, közösségként ábrázol benneteket. Tanácsként csak annyit, hogy a képet adhatod, veheted,  rajzolhatod, szerkesztheted, photoshoppolhatod, disznóbőrre tetoválhatod... a megoldásnál csak a képzeletetek és a jó ízlés szabhat határt! Minél ötletesebb megoldást kapunk, annál értékesebb helyezést adhatunk értékeléskor.

TÖLTSD FEL és ÜZENJ! - 2. feladat - Az elkészült képet TÖLTSD FELa Facebook Fotópályázat nevezetű alkalmazásunkba, az ott kért alapadatok megadásával együtt, majd ÜZENJ barátaidnak, ismerőseidnek, szólj a családodnak, hogy minél többen like-olják a képeteket, hiszen így is esélyetek lesz nyerni a pályázaton.

A nevezett képeket a Facebook rajongói oldalunkon a F O T Ó P Á L Y Á Z A T - 2 0 1 5 c. alkalmazáson belül tudjátok feltölteni: https://www.facebook.com/osztalykirandulas.hu. A pályázat során a „HÉT LEGJOBB KÉPEIT” itt tekinthetitek meg: KATTINTS a „HÉT LEGJOBB OSZTÁLYKÉPEI” kategóriára! KATTINTS a „HÉT LEGJOBB TANTESTÜLETKÉPEI” kategóriára!

VÁLASZD KI A NYEREMÉNYED! - 3. feladat - LIKE-old és OSZD MEG
 

Pályázat beküldésének határideje: 2015. március 27.

Pályázati eredmény kihirdetési ideje: 2015. március 31.
 

További részletek: http://www.osztalykirandulas.hu/tartalom.phpAction=ContentForm&ContentId=83#feladat


*   *   *
 

AMATŐR VERS- és PRÓZAÍRÓ PÁLYÁZATOT hirdet Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Kulturális tanácsnoka. Pályázni bármilyen témájú, magyar nyelvű, korábban még nem publikált alkotással lehet. (Publikációnak számít bármiféle internetes megjelenés, azaz saját blogon, közösségi portálon történt közlés is!) Személyenként maximum 2, egyenként legfeljebb 5 gépelt oldal terjedelmű próza ill. 2 vers adható be a pályázatra. Nevezési díj nincs. Az Önkormányzat az esetleges közlési jogot fenntartja.

Az eredményhirdetésre a 2015. április 11-én, a Költészet napja alkalmából kerül sor, amelyről az érintettek értesítést kapnak.

I. díj - 80.000.- Ft (bruttó), II. díj- 70.000.- Ft (bruttó), III. díj- 60.000.- Ft (bruttó). A vers és próza külön lesz értékelve és díjazva! A zsűri különdíjakat is odaítélhet.

A nevét, címét, telefonszámát kérjük, mellékelje a pályázathoz. A pályázatokat 3 példányban, nyomtatott formában - személyesen, vagy postai úton, valamint e-mailben is várjuk! Kéziratot nem küldünk vissza! Az a beküldött pályázat, amely nem felel meg a fenti kritériumoknak, érvénytelennek tekintendő.

Cím: Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatal 1051 Budapest, Erzsébet tér 4. A borítékra kérjük, írja rá: „Vers- és prózaíró pályázat”

Beküldési határidő: 2015. MÁRCIUS 30.

Információ: 872-7447, [email protected]

Részletes pályázati kiírás: http://www.vpg.hu/page/2015feb18/amator-vers-es-prozairo-palyazat

 

A részletes pályázati kiírásokról érdeklődjön a városi könyvtárban, nyitvatartási időben.

hétfő: zárva

kedd, péntek: 9-17 óráig

szerda, csütörtök: 12-17 óráig

szombat: 8-12 óráig

E-mail: [email protected]

Honlap: www.psvk.hu


 

Kövessen minket a Facebookon is!