Helyi hírek 2015. március 11. 17:15 Forrás: hvg.hu

Évek óta bújkáló, többszörösen elítélt férfira csaptak le - videóval

Elfogták a Bács-Kiskun megyei rendőrök azt a három éve bujkáló 44 éves férfit, akivel szemben hét elfogatóparancs volt érvényben.

Kedden este 10 körül, Budapesten csaptak le a bács-kiskuni rendőrök W. Lászlóra, aki három éve bujkált a hatóságok elől. Az akcióról készült felvételt közzé is tették.

A 44 éves férfival szemben a XIV. kerületi kapitányság sikkasztás, a XX. kerületi és a XXII. kerületi kapitányság csalás, a II. kerületi kapitányság pedig közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.




A Fővárosi Törvényszék embercsempészés, közokirat-hamisítás és sikkasztás miatt már jogerősen letöltendő szabadságvesztésre ítélte a férfit, aki viszont egyik büntetése letöltését sem kezdte meg, ezért elrendelték a körözését. A Pesti Központi Kerületi Bíróság tartózkodási hely megállapítása miatt bocsátott ki elfogatóparancsot vele szemben.

A beszerzett információk alapján kiderült, hogy a férfi korábban olyan személyazonosító okmányt használt fel, amelyen kicserélte a fényképet, ezért a kecskeméti kapitányság közokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított vele szemben büntetőeljárást.


 

Kövessen minket a Facebookon is!