Helyi hírek 2015. március 12. 14:30 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy évig bujkált a rendőrök elől

Képgaléria
Egy évig bujkált a rendőrök elől
Csalás és súlyos testi sértés miatt is elfogatóparancs volt érvényben azzal az 51 éves férfival szemben, akit elfogtak és őrizetbe vettek a kiskunfélegyházi rendőrök.

A sértett tett bejelentést a rendőrségen 2014. január 9-én arról, hogy három nappal korábban, kiskunfélegyházi otthonában a volt élettársa megverte. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozás adatai szerint az 51 éves B. László megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2013 februárjában a sértett jóhiszeműségét kihasználva előfizetéses szerződéssel, részletre vásároltatott magának egy mobiltelefont, azonban nem fizette tartozásait a szolgáltató felé. Mivel a férfi ismeretlen helyen tartózkodott ezért a kiskunfélegyházi rendőrök mindkét ügyben elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben.

A beszerzett információk alapján B. László több álnevet használva bujkált egy évig a rendőrök elől. A kiskunfélegyházi nyomozók a férfit Szegeden, ismerősénél elrejtőzve megtalálták és elfogták 2015. március 11-én 10 óra 55 perckor, majd súlyos testi sértés bűntett és csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök kezdeményezték az őrizetbe vett terhelt előzetes letartóztatását.


 

Kövessen minket a Facebookon is!