Helyi hírek 2015. március 15. 11:00 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Nagyböjt negyedik vasárnapja - 2015. március 15. Március 19. csütörtök: Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz.


- Nagyböjtben minden héten, pénteken és vasárnap keresztutat végzünk, pénteken az esti szentmise után, vasárnap pedig az esti szentmise előtt 5 órakor.

- Nagyböjti lelkigyakorlatos beszédek lesznek templomunkban március 19-én 20-án, és 21-én az esti szentmisében. A beszédeket Pál Csaba petőfiszállási pálos atya mondja. Kérjük a kedves híveket, a lelkigyakorlat alatt végezzék el húsvéti szentgyónásukat!

- A lelkigyakorlat miatt pénteken nem lesz filmvetítés a Plébánián.




- Az Egyházközség Képviselő-testülete 2015. március 23-án, hétfőn este fél 6-kor gyűlést tart a Plébánián. Akik nem kapták meg e-mailben a meghívót, vegyék át a sekrestyében.

- A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van. Akik szeretnének szentmisét mondatni, jöjjenek be a Plébániára.

- A templom egyik oldalhajójának bádogfedése elkészült. Az elmúlt héten felállványozták a másik oldalt is. Kérjük, hogy akik tudnak, pénzadományokkal támogassák a munkálatok elvégzését.

- Akik szeretnének részt venni a csíksomlyói vonatos zarándoklaton most vasárnap (március 15.) estig jelentkezzenek a Plébánián.

- Zarándoklatot, kirándulást szervezünk Görögországba július 20. és 26. között. Érdeklődni és jelentkezni lehet március 22-ig 98.000 Ft befizetésével a Plébánián.



 

Kövessen minket a Facebookon is!