Helyi hírek 2015. március 17. 07:30 Forrás: Petőfi Sándor Városi Könyvtár

Pályázatfigyelő

Pályázatfigyelő
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár pályázatfigyelő szolgáltatása.

Fotópályázat

Legyen Ön is fogyasztóvédelmi nyomozó! A Fogyasztók Világnapja alkalmából a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége pályázatot hirdet a vállalkozó kedvű fogyasztók számára! Készítsenek egy fotót az Önök által feltárt, akár vicces vagy különös fogyasztóvédelmi szabálytalanságról és azt küldjék el (nevükkel és elérhetőségükkel együtt) a [email protected] email címre!


Csak saját készítésű fotóval pályázhatnak. A legérdekesebb fotót beküldő fogyasztó ajándékban részesül!

Beküldési határidő: 2015. április 1.

Adatvédelem: Tájékoztatjuk a kezdeményezésben részvevőket, hogy a beküldött képeket a hatóság sajtómegjelenéseiben


Activity-verseny középiskolásoknak!

"Annyit érek én, amennyit ér a szó versemben." "Költészet Napja 2015" a Bajor Gizi Színészmúzeumban Várjuk 4-5 fős csapatok jelentkezését az Activity szabályai szerint zajló versenyre. A vetélkedés témája lesz minden, ami versekkel, költőkkel, általában a költészettel kapcsolatos.

Időpontja: 2015. április 11. szombat 16 óra.

Helyszíne: Bajor Gizi Színészmúzeum (XII. Stromfeld Aurél u. 16.)

A részvétel feltétele regisztráció az alábbi elérhetőségen: [email protected] A nyertes csapatokat színházjegyekkel, könyvcsomagokkal, múzeumi belépőkkel jutalmazzuk.

Részletes információ: 06-1 375 1184/105. mellék [email protected], http://www.szinhaziintezet.hu
 

"Annyit érek én, amennyit ér a szó versemben" Pályázat középiskolásoknak!

Az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet kisfilmek készítésére pályázatot ír ki középiskolások számára a Bajor Gizi Színészmúzeumban szervezendő "Költészet Napja 2015" egész napos programhoz kapcsolódóan, mely 2015. április 11-én kerül megrendezésre.

Pályázat témája: olyan kisfilmeket várunk, amely egy mai tizenéves kapcsolatát, érzéseit, viszonyulását mutatja be a versekhez, költőkhöz, magához a költészethez.

Formai megkötés nincs, az interjúktól a fiktív történetmesélés technikájáig minden fölhasználható. Pályázni 3-4 perces videoklippel lehet. Mobiltelefonnal készült pályamunkákat is elfogadunk.

Technikai feltételek: File-típus: amit a youtube támogat, lehetőleg mp4 formátumban. A videókat a youtube videómegosztó oldalra kell feltölteni nem listázott beállítással.

A filmek feltöltésének határideje: 2015. április 10. péntek 24 óra. A részvétel feltétele: regisztráció, mely után adunk belépési kódot a feltöltéshez és további információkat. A pályamunkákkal kapcsolatos elbírálásra és eredményhirdetésre a másnapi Költészet Napján kerül sor.

Regisztráció és további információ: Szebényi Ágnes, 1 375 1184/105. mellék, [email protected]
 

A részletes pályázati kiírásokról érdeklődjön a városi könyvtárban, nyitvatartási időben.
 

hétfő: zárva

kedd, péntek: 9-17 óráig

szerda, csütörtök: 12-17 óráig

szombat: 8-12 óráig
 

E-mail: [email protected]

Honlap: www.psvk.hu




 

Kövessen minket a Facebookon is!