Helyi hírek 2015. március 17. 11:00

Majális a Parkerdőben

Képgaléria
Majális a Parkerdőben
Közmunkások tisztítják az aljnövényzetet a Parkerdőben. Javában zajlanak az előkészületek, hogy május 1-jén ideális körülmények fogadják a családokat, munkahelyi közösségeket a városi majálison.











Papp Viktória művelődési referenstől, a program fő szervezőjétől megtudtuk, hogy a május 1-jei események két helyszínen, a Parkerdő nagy- és kistisztásán zajlanak majd. A kisgyermekes családok örömére lesz vidámpark, szórakoztató bemutatók kicsiknek és nagyoknak, légvár, kézműves foglalkozások, arcfestés, állatsimogató, póni lovagoltatás...

A szervezők lehetőséget kínálnak cégek, pártok, baráti közösségek számára kitelepülni, bográcsozni, feleleveníteni a régi idők majálisainak hangulatát. A művelődési háztól korlátozott számban bérelhető sátor és sörpad. A színpadon a majálisfa délelőtt 10 órai felállításától folyamatosak lesznek a programok, bemutatók. A napot meglepetés sztárvendég zárja.

Vendéglátó egységek kitelepülésére is lehetőség van. Az érdeklődők a részletekért keressék Papp Viktóriát 70/338-1573-as telefonszámon.


 

Kövessen minket a Facebookon is!