Helyi hírek 2015. március 20. 17:20 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Kecskeméten

Képgaléria
Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum Kecskeméten
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkaptányságon rendezték meg 2015. március 20-án a Kecskemét Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot. A rendezvény házigazdája a Kecskeméti Rendőrkapitányság volt, de a járáshoz tartozó települések rendőrkapitányai is részt vettek a fórumon.











Jelen volt Kerti István r. alezredes a Kecskeméti Rendőrkapitányság, Timafalvi László r. alezredes a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság és Csizovszki László r. alezredes a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetője, valamint nagy számmal jelentek meg a térség polgármesterei, jegyzői, de képviseltették magukat a rendőrség társszervei és stratégiai partnerei, az állami, egyházi és alapítványi oktatási intézmények fenntartói és vezetői, a kisebbségi önkormányzatok vezetői.

A fórumot Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány helyzetértékelése nyitotta meg, ezt követően Kerti István rendőr alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetője adott tájékoztatást az elmúlt időszak közbiztonsági jellemzőiről. A fórum résztvevői lehetőséget kaptak arra, hogy tájékoztassák a rendőri vezetőket, illetve a társszervezetek igazgatóit a közbiztonsággal kapcsolatos problémákról vagy pozitív tapasztalatokról.


 

Kövessen minket a Facebookon is!