Kunszállás 2015. március 30. 13:00

Önerőből készült el a kunszállási utánpótlás öltöző - videóval

Képgaléria
Közel egy éves munkálatok után március 29-én adták át Kunszálláson a labdarúgó egyesület utánpótlás öltözőjét. Az ünnepélyes megnyitón Kovács Imre, a település polgármestere, Szabó Mihály, a Bács-Kiskun megyei Labdarúgó Szövetség társadalmi elnöke és Kertész Gábor, a Kunszállás SE vezetőedzője vágta át a szalagot. A beruházás régi vágya volt a kunszállási sportbarátoknak. Az öltöző mellett mosószárító szobával és női mellékhelyiséggel is kibővült az épületkomplexum.

A hivatalos átadóra a Kunszállás SE- Bácsalmási PVSE megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés előtt került sor.

 

Kunszállás polgármestere, Kovács Imre elmondta, önerőből valósították meg a beruházást. Volt ugyan nyertes pályázatuk, de a fenntartásra és kialakításra vonatkozó kötelezettségek miatt végül úgy döntöttek, hogy a költségvetés terhére készítik el. A teljes beruházás több mint 8 millió forintba került, ami magába foglalta az új burkolatokat és a fűtéskorszerűsítést is.

- Gyakorlatilag a kőépülethez hozzáépült szárny újult meg öltözőhelyiséggel, mosószárító szobával és női mellékhelyiséggel. A teljes befejezéshez hiányzik még pár apróság, de már használhatják a gyerekek.

 

G. Z.



 

Kövessen minket a Facebookon is!