Helyi hírek 2015. április 1. 14:00

Ismét átvehető a sárga fedelű 120 literes szelektív hulladékgyűjtő edényzet

Ismét átvehető a sárga fedelű 120 literes szelektív hulladékgyűjtő  edényzet
A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja az érintett lakosságot, hogy április 1. szerdától ismét átvehető az arra jogosultak részéről a 120 literes szelektív hulladékgyűjtő edényzet a jelenleg rendelkezésre álló készlet erejéig.


Az edényzeteket az alábbi helyszínen és időpontokban lehet felvenni: Városfenntartó és Szolgáltató Költségvetési Szervezet telephelye. (Kiskunfélegyháza, Nyomás II. Tanya 4., a belváros felől a Szegedi úti vasúti átjáró után balra, a volt Dégáz telephely mellett.) Hétfőtől - csütörtökig (ezek közül is csak munkanapokon): 8-15 óra között.





Az edényzet felvételére az egyedi vegyes kommunális hulladékgyűjtő edényzettel és hulladékszállítási szerződéssel rendelkező ingatlantulajdonos/ingatlanhasználó jogosult.

Kérjük az érintetteket, hogy amennyiben lehetséges, az edényzet átvételére a hulladékszállítási szerződést kötött személy szíveskedjen elmenni. Az átvételhez az átvevő személy személyigazolványa és lakcímkártyája szükséges.
 

Szíves megértésüket köszönjük!

2015. április 1.



 

Kövessen minket a Facebookon is!