Helyi hírek 2015. április 2. 13:30

Kullancsmentes majális

Képgaléria
Kullancsmentes majális
Április 1-jén megtörtént az első preventív védekezés a vérszívó rovarok ellen a Parkerdőben, ami a kullancsok populációját is csökkenti. Május 1-jéig még több alkalommal megismétlik a vegyszeres eljárást, így a városi majálisra már nyugodt szívvel érkezhetnek a családok, munkahelyi közösségek – tudtuk meg Balla László alpolgármestertől.

A május 1-jei események egyébként két helyszínen, a Parkerdő nagy- és kistisztásán zajlanak majd. A kisgyermekes családok örömére lesz vidámpark, szórakoztató bemutatók kicsiknek és nagyoknak, légvár, kézműves foglalkozások, arcfestés, állatsimogató, póni lovagoltatás - tudtuk meg Papp Viktória művelődési referenstől, a program fő szervezőjétől.

A szervezők lehetőséget kínálnak cégek, pártok, baráti közösségek számára kitelepülni, bográcsozni, feleleveníteni a régi idők majálisainak hangulatát. A művelődési háztól korlátozott számban bérelhető sátor és sörpad. A színpadon a majálisfa délelőtt 10 órai felállításától folyamatosak lesznek a programok, bemutatók. A napot meglepetés sztárvendég zárja.

Vendéglátó egységek kitelepülésére is lehetőség van. Az érdeklődők a részletekért keressék Papp Viktóriát 70/338-1573-as telefonszámon.


 

Kövessen minket a Facebookon is!