Helyi hírek 2015. április 13. 16:10 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Három tűz, egy baleset és egy kerítés története

Három tűz, egy baleset és egy kerítés története
Még pénteken történt két tűzeset Kiskunfélegyházán, de vasárnap is segítettek a tűzoltók.

Kiskunfélegyháza külterületén, egy acél szerkezetes lemez borítású melléképület szigetelése égett pénteken délelőtt. A tűzoltók két vízsugárral a tüzet eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Ugyancsak pénteken Kiskunfélegyháza külterületén egy 120 négyzetméteres használaton kívüli tároló égett. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az esettel kapcsolatban tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Vasárnap délelőtt Kiskunfélegyházán, a Bajza utca és a Perczel utca kereszteződésében két személygépjármű ütközött, az egyik autó felborult. A balesetben nem sérült meg senki.

Kiskunfélegyházán, a Tulipán utcában egy személy fémkerítésben fent akadt vasárnap kora délután. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a sérültet létra segítségével leemelték a kerítésről, majd a mentőknek átadták. Vasárnap egy személyt kellett Félegyházán a kerítésről leszedni.

Mint arról beszámoltunk, porrá égett vasárnap délután öt óra körül egy személyautó Kiskunfélegyházán, az E-75-ös főút Szeged felőli körforgalmánál. A lángoló autót a tűzoltók eloltották, a tűz oka egyelőre ismeretlen.



 

Kövessen minket a Facebookon is!